-
Gratis verzending vanaf € 100,00 Levertijd: 2-5 werkdagen

Veelgestelde vragen

Algemeen

Over Nanny zoeken
Nanny Zoeken ontzorgt ambitieuze ouder bij het vinden van een nanny zodat zij zorgelijk hun werk kunnen doen. Nanny’s krijgen de kans om zichzelf te ontwikkelen en onderdeel te zijn van een unieke community.

Wat is Nanny Zoeken?
Nanny Zoeken is een High End nanny bureau dat professionele nanny’s en gezinnen met elkaar verbindt.

Wie zijn de nanny’s?
Alle nanny’s zijn zorgvuldig gescreend door Nanny Zoeken. De nanny’s krijgen een intern opleiding en worden gecoacht in hun werk. 

Eisen nanny's?

  • Relevant mbo, hbo of wo diploma
  • Minimaal één jaar werkervaring
  • Positief advies na sollicitatiegesprek
  • Social media in orde 
  • Twee goede referenties 
  • Actief deelneemt aan de trainingen


Ik heb een vraag over een betaling of factuur?
Vragen over betalingen of een factuur kunt u stellen via info@nannyzoeken.nl

Ouders

Welke gezinnen helpen wij?

Nanny Zoeken is er voor gezinnen in het hoger segment. Heeft u een veeleisende baan?  Of een goedlopend eigen bedrijf? Een professionele nanny biedt uitkomst, zodat u zorgeloos van huis kunt.

Hoe kan ik mij aanmelden als ouder?
Nanny Zoeken brengt u snel en eenvoudig in contact met professionele nanny’s. Bent u op zoek naar een nanny voor minimaal 20 uur per week? Meld u dan hieraan voor Nanny Zoeken. 

Hoe vind ik een nanny?
Na inschrijving stellen wij binnen 4 weken een geschikte nanny voor. 

Wat zijn de bemiddelingskosten bij Nanny Zoeken?     

Een telefonische kennismaking is kosteloos. Zodra u akkoord gaat met de algemene voorwaarden betaalt u vooraf 10% van de bemiddelingskosten. Bij een succesvolle plaatsing brengen wij de overige 90% bemiddelingskosten in rekening. Wij werken met 2 paketten, in een telefonisch gesprek vertellen wij hier mee over + de bijbehorende kosten.

Wanneer betaal ik Nanny Zoeken? Een telefonische kennismaking is kosteloos. Zodra u akkoord gaat met de algemene voorwaarden betaalt u vooraf 10% van de bemiddelingskosten. Bij een succesvolle plaatsing brengen wij de overige 90% bemiddelingskosten in rekening. 

Heb ik recht op kinderopvangtoeslag?
Nanny Zoeken verzorgt de bemiddeling tussen ouder en nanny. Indien u gebruikt wilt maken van kinderopvangtoeslag dan kunnen wij u hierbij helpen.

Als ik geen nanny heb gevonden via Nanny Zoeken zijn hier kosten aan verbonden?
Als wij nanny's hebben voorgesteld en u besluit niet verder met de nanny te willen dan bent u 10% van de bemiddelingsfee kwijt. Kunnen wij binnen 4 weken geen nanny voorstellen dan krijgt u de gehele bemiddelingsfee terug.

Wat is het salaris van de nanny?                                                                                                                                          

Een nanny werkt minimaal 20 uur bij een gezin. Het uurtarief van een nanny ligt tussen de 14-18 euro per uur. Dit is afhankelijk van de ervaring en werkzaamheden van de nanny. De kosten van een inwonende nanny in loondienst liggen lager. Dit ligt tussen de 10-14 euro per uur.

Mag ik buiten het Nanny Zoeken een afspraak maken met een nanny?                                                                  

Het is belangrijk dat je altijd via het Nanny Zoeken contact houdt. Het is geen enkel probleem als je elkaar via WhatsApp benadert, maar zorg dat de geplande afspraken altijd via Nanny Zoeken verloopt.

Mochten wij vernemen dat een nanny werkzaam is bij het gezin zonder dat wij daarvan op de hoogte zijn, dan mag de nanny niet meer werken via Nanny Zoeken en krijgen ouder en nanny een boete ter hoogte van €500,-.

Nanny

Hoe kan mij aanmelden als nanny?
Je kunt je hier aanmelden. Stuur daarnaast je CV, motivatie en foto naar aanmelden@nannyzoeken.nl. Wij zullen spoedig contact met je opnemen.

Hoe vind ik een gezin?
Zodra je definitief bent ingeschreven kunnen we gezinnen aan je voorstellen. Zodra wij een geschikt gezin voor je hebben dan nemen wij contact met je op.

Werk ik als nanny in loondienst?
Je werkt in Loondienst, als ZZP-er of als dienstverlener aan huis

Waar bestaat de basisopleiding uit?

  • Basisopleiding om nanny te worden
  • Coaching in je loopbaan
  • Online trainingen
  • Nannybag, goodies, bedrijfsuitje en nog veel meer.

Wat kost een inschrijving?                                                                                                                                                

De inschrijving voor een nanny bij Nanny Zoeken zijn kosteloos. Wij zorgen ervoor dat je een EHBO en VOG kan aanvragen en je krijgt een basisopleiding. Daarnaast heb je je hele nanny carrière toegang tot onze nanny community met daarbij behorende online trainingen, onderling contact met andere nanny's en 1 keer per jaar een nanny uitje.

Hoeveel kan ik als nanny verdienen?                                                                                                                                      

Je werkt minimaal 20 uur bij een gezin. Het uurtarief ligt tussen de 14-18 euro per uur. Dit hangt af van je ervaringen en werkzaamheden. 

De kosten van een inwonende nanny in loondienst liggen lager. Dit ligt tussen de 10-14 euro per uur.

                                                                     

Het is belangrijk dat je altijd via Nanny Zoeken contact houdt. Het is geen enkel probleem als je elkaar via WhatsApp benadert, maar zorg dat de geplande afspraken altijd via Nanny Zoeken verlopen. 

Mochten wij vernemen dat een nanny werkzaam is bij het gezin zonder dat wij daarvan op de hoogte zijn, dan mag de nanny niet meer werken via Nanny Zoeken en krijgen ouder en nanny een boete ter hoogte van €500,-.

Klantenservice

Bonio
Taalstraat 40E
5261 BE
Vught


-
WhatsApp met ons
KvK nummer:
54734606

BTW nummer:
NL002207741B78