Over

Wat is Nanny Zoeken?

Nanny Zoeken is een online nanny platform waar je op een makkelijke manier goed gescreende en professionele nanny’s kan vinden.

 

Nanny Zoeken werkt uitsluitend met goede nanny’s samen. Dit kunnen we garanderen omdat we onze nanny’s zorgvuldig screenen.

 

Een professionele en goede nanny is van grote waarde voor je gezin. Een nanny neemt de dagelijkse zorg voor je kinderen op zich, draagt bij aan de ontwikkeling en opvoeding, en verricht kleine huishoudelijke werkzaamheden. Een nanny zorgt voor rust en regelmaat in je gezin, zodat je zorgeloos van huis kunt. 

 

Als ouder kan je ook gebruik maken van kinderopvangtoeslag. Wij verzorgen administratieve afhandeling, contracten en het aanvragen van kinderopvangtoeslag. Dit zal lopen via Care4Kids (onderdeel van Nanny Zoeken). 

 

Over Inge Solleveld

Over Inge Solleveld

Nanny Zoeken is opgestart door Inge Solleveld. Met het exclusieve online nanny platform wil ze ambitieuze ouders helpen om eenvoudig een professionele nanny te vinden via een online nanny platform. En wil ze nanny’s de kans geven zichzelf te ontwikkelen en onderdeel te zijn van een unieke community.

 

Inge heeft zelf als nanny gewerkt en heeft inmiddels een succesvol nanny bureau (sinds 2014). Met het nanny bureau heeft Inge de afgelopen jaren meer dan 300 ouders mogen begeleiden bij het vinden van een nanny. Een onderdeel van Nanny Zoeken is  Care4KidsCare4Kids neemt de hele nazorg uithanden qua administratie en kinderopvangtoeslag.

 

 

Inmiddels is Inge zelf moeder van 2 kinderen (5 en 2 jaar).

 

“Dankzij mijn kennis en ervaring weet ik precies waar ik op moet letten bij het screenen van een nanny. Een goede klik, vertrouwen en een fijn gevoel zijn uiteindelijk het allerbelangrijkste om te komen tot de perfecte match.

 

Daarnaast weet ik uit eigen ervaring hoe het is om voor andermans kinderen te zorgen en hoe belangrijk het is om een goede nanny te hebben voor mijn eigen kinderen. 

 

Met Nanny Zoeken bied ik nanny’s een online nanny programma "Hoe wordt ik een succesvolle nanny" ze ontvangen tips over opvoeding en gedrag en kunnen ze in contact komen met collega-nanny’s.

 

Een unieke kans voor een nanny om zichzelf te ontwikkelen en bij de allerleukste gezinnen te mogen werken” 

 

 

Voordelen van het Nanny Zoeken platform

Voordelen van het Nanny Zoeken platform

  • Goed gescreende nanny’s 
  • Professionele nanny’s
  • Meer rust en structuur voor jou en je kinderen
  • 1 online platform waar je zelf in contact kan komen met een nanny bij jou in de buurt

Meld je aan! Nanny Ouder