Nanny

Werken als nanny bij Nanny Zoeken

Ga aan de slag als professionele nanny via Nanny Zoeken. Werk je graag met kinderen? En heb je minimaal 1 jaar aantoonbare ervaring met kinderen? Dan ben je van harte welkom om je aan te melden. 

 

Na aanmelden kan je direct je profiel invullen. Maar deze is nog niet direct actief. Je maakt eerst een afspraak met 1 van onze nanny bemiddelaars voor een online kennismaking, en daarnaast wordt er minimaal 1 referentie gecontroleerd.  Wanneer je de screening goed doorlopen hebt, ben je officieel onderdeel van het exclusieve Nanny Zoeken platform. 

 

Doormiddel van het online nanny platform kom je snel in contact met een leuk gezin bij jou in de buurt. We geven je ook de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen dankzij trainingen. 

 

Bij aanmelding als nanny krijg je gratis het online programma Hoe word je een succesvolle nanny cadeau. Met het nanny programma wil eigenaresse Inge Solleveld zoveel mogelijk haar kennis en ervaringen delen met (toekomstige) nanny's omdat er een hoop bij komt kijken, om aan de slag te gaan als een succesvolle nanny. Hier lees je meer over het programma.

 

Je kan flexibel werken, parttime, fulltime of als inwonende nanny.

 

Een nanny kan werken via de volgende constructie: onder de regeling dienstverlening aan huis, ZZPer of in loondienst. In deze blog kan je meer lezen over de 3 verschillende constructies.

 

Direct aanmelden!

<strong>Ik wil nanny worden</strong>

Ik wil nanny worden

 

De eerste stap naar een carrière als nanny is je aanmelden op het nanny platform. Hoe gaat het in zijn werk?

 

1.  Na aanmelden kan je direct je profiel invullen en een afspraak maken in de online agenda van een kennismakingsgesprek met een van onze nanny bemiddelaars. Na het kennismakingsgesprek wordt je referentie gecontroleerd en als alles in orde is, wordt je profiel actief gezet.

 

2.  Als je profiel actief wordt gezet kan je de betaling afronden en op zoek gaan naar gezinnen bij jou in de buurt. Via een chatfunctie kan je in contact komen met gezinnen.

 

3.  Is er een klik met het gezin dan kan je zelf afspraken maken met het gezin en samen naar een startdatum kijken.

 

4.  Willen de ouders gebruik maken van kinderopvangtoeslag en heb jij de juiste papieren? Neem dan contact op via info@nannyzoeken.nl geef aan met welk gezin je gaat samenwerken en je wordt binnen 2 werkendagen opgebeld.

 

Voor nanny's zijn de maandelijkse kosten voor het gebruiken van het platform 5 euro. Dit abonnement is maandelijks opzegbaa 

Waarom werken via Nanny Zoeken?

Waarom werken via Nanny Zoeken?

 

  • Vergroot je kennis dankzij op maat gemaakte trainingen
  • Makkelijk en snel in contact komen met een gezin bij jou in de buurt
  • Geniet van een contract met flexibele of vaste uren 
  • Werk als dienstverlener aan huis, ZZPer of in loondienst
  • Werk als flexibele nanny, parttime nanny, fulltime nanny of als inwonende nanny
  • Nanny Zoeken is exclusief en alleen voor echt goede nanny’s beschikbaar
  • Je verdient tussen de 15 en 22 euro per uur, afhankelijk van je ervaring!

 

Enthousiast geworden, meldt je hier direct aan!

Meld je aan! Nanny Ouder