Nanny platform

Het online Nanny Zoeken platform is er speciaal voor professionele nanny's en gezinnen die op zoek zijn naar een goed gescreende nanny.

 

Op een snelle en laagdrempelige manier kan je samen in contact komen.

Inschrijven als ouder

 

Nanny Zoeken brengt je snel en eenvoudig in contact met professionele nanny’s. Ben je op zoek naar een nanny? Meld je dan aan voor Nanny Zoeken platform.

 

Maandelijks abonnement: 15 euro inclusief BTW

 

LET OP!! omdat er heel veel vraag is naar nanny's zullen alleen de beschikbare nanny's op het platform staan. Wekelijks worden er nieuwe nanny's toegevoegd die beschikbaar zijn. Soms heeft het even tijd nodig, dat er een beschikbare nanny's in jouw regio zijn.

Inschrijven ouder

Inschrijven als nanny

 

Werk je graag met kinderen en heb je ervaring met kinderen? Meld je dan aan voor het Nanny Zoeken platform en kom snel in contact met gezinnen bij jou in de buurt.

 

Bij aanmelding als nanny krijg je gratis de basis training "Hoe word ik  een succesvolle nanny"cadeau. Met het nanny programma wil eigenaresse Inge Solleveld zoveel mogelijk haar kennis en ervaringen delen met (toekomstige) nanny's omdat er een hoop bij komt kijken, om aan de slag te gaan als een succesvolle nanny. 

Inschrijven nanny